Mijn favorieten

Vita Wonen

Vita Wonen is een actief full-service NVM-makelaarskantoor met enthousiaste medewerkers dat gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden in Joure, Heerenveen en omstreken. Wij doen wat je van een deskundige makelaar mag verwachten: kopers vinden voor een huis en huizen vinden voor een koper. Wij zoeken samen met jou naar de match.

Enthousiast. Compleet.
Vita Wonen is opgericht in 2011. We zijn een innovatief en enthousiast team, en deinzen niet terug voor stevig onderhandelen in jouw voordeel. Onze klanten zijn koningen, allemaal. Het fijne aan ons kantoor is dat we samenwerken met goede en gecertificeerde hypotheekadviseurs. Zo kunnen we onze klanten volledig begeleiden op het gebied van onroerend goed, hypotheken en verzekeringen.

Makelaarskantoor Plus
Wij voeren het NVM-logo met grote trots. En natuurlijk komen alle panden die we in de verkoop hebben op Funda. Maar een woning verkopen gaat voor ons veel verder dan foto’s op internet en een bord in de tuin. Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op Funda. Wil je er meer over weten? Bel Vita Wonen!
 

Vita Wonen makelaars en taxateurs

Kantoor Vestiging Vita Wonen makelaars en taxateurs

Adresgegevens

Douwe Egberts Plein 4
8501 AB Joure
KvK nummer: 52255859
BTW nummer: NL109507046B01
8.30 tot 17.00 uur

Routeplanner