Mijn favorieten

Onze medewerkers

Vita Wonen makelaars en taxateurs

Chris Speerstra
Chris Speerstra
Makelaar / taxateur
Chris startte zijn loopbaan in de onroerend goed-branche in 2003 als assistent-makelaar bij A7 Makelaars in Joure. In 2005 is Chris lid geworden van de NVM en geregistreerd als VastgoedCert gecertificeerde woningmakelaar en taxateur.

Vanaf 2005 was Chris bij A7 Makelaars grotendeels verantwoordelijk voor de aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Hier is een goed fundament gelegd voor zijn verdere carrière en heeft hij veel ervaring opgedaan in het vastgoed en het sluiten van deals. In die tijd behoorde het kantoor tot de top 20 van makelaarskantoren in Friesland.

In 2009 is Chris gevraagd om een makelaarskantoor voor een landelijke franchiseketen op te zetten in Heerenveen. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van vastgoedmarketing.

Chris woont momenteel in Joure en hij is blij dat hij elke dag mag wonen en werken in een regio waar zoveel diversiteit en activiteit is. De Friese meren, de stranden aan het IJsselmeer, de bossen, de zomerse activiteiten, de vele sportevenementen en de strategische ligging maken Chris een enthousiast ambassadeur voor de regio.
Christa Wiersma
Christa Wiersma
Assistent makelaar
Christa is sinds 2014 actief bij Vita Wonen. Eerst alleen als aanspreekpunt op kantoor, maar sinds december 2016 is Christa geregisteerd als assistent-makelaar in ARMT-register. U zult Christa dus ook tegenkomen bij bezichtigingen. Met haar enthousiasme, flair en duidelijke communicatie is de presentatie van uw woning in goede handen bij haar.