Mijn favorieten

De verkoop van uw woning

Als NVM-makelaar hebben wij de ‘tools’ in huis om je woning op professionele wijze onder de aandacht te brengen. Het is van belang om een goede prijs voor je woning te vragen. Het is immers de vraagprijs die de doelgroep voor je woning bepaalt!
 
Onze tools
Onze makelaar Chris Speerstra neemt tijdens het eerste bezoek ruim de tijd om je wensen en uitgangspunten te inventariseren. Hij legt je ook ons concept van verkopen uit. Opgesomd betekent dat we o.a. gebruik maken van de volgende marketingtools:

• Aanmelding van je woning op het NVM-uitwisselingssysteem
• Presentatie op Funda.nl en andere websites
• Uitgebreide presentatie op vitawonen.nl
• Inzet van social media als Twitter, Facebook en Instagram
• Fraaie fotoreportage (2D en 360°) door een professionele fotograaf
• Plattegronden van de woning
• Verkoopbord of -poster bij de woning
• Advertenties in lokale media
• Styling van de woning (in overleg)
• Gebruik van gerichte enquêtes na een bezichtiging voor directe en snelle terugkoppeling
 
Na het kennismakingsgesprek en de opname van de woning, worden in overleg met jou de verkooptactiek en vraagprijs vastgesteld. Voor je het weet is het zover: de eerste bezichtiging! Wist je dat wij een online digitaal dossier voor je bijhouden? Gemaakte afspraken, bezoeken op de site maar ook verslagen van de bezichtigingen kun je hier terugvinden.
 
Bezichtigingen
Christa Wiersma en Chris Speerstra coördineren en begeleiden de bezichtigingen en zullen de kijkers (en wellicht hun aankopende makelaar) uitgebreid informeren. In een persoonlijk contact met kandidaat-kopers kunnen wij er bovendien achter komen welke vervolgstappen nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen.
 
De onderhandelingen
Als je een bod ontvangt, kan het onderhandelen beginnen. Wij voeren de onderhandelingen namens jou, we zetten alles op alles om het maximale er uit te halen. Bereiken we overeenstemming? Dan zorgen wij voor de opmaak van de koopakte. Eventueel worden hierin ook ontbindende voorwaarden opgenomen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij of zij alsnog van de aankoop kan afzien.
 
Naar de notaris
Na ondertekening van de koopakte, verzorgt de notaris de verdere stappen tot de eigendomsoverdracht. Voorafgaand aan de officiële ondertekening nodigen wij jou en de koper uit voor een laatste inspectie van de woning. Aansluitend gaan we met je mee naar de notaris om de akte van levering te ondertekenen.

Uw huis verkopen?

Op Funda geven verkopers ons een 8,9! Bel voor een afspraak 0513 617050.

Het enthousiaste team van Vita Wonen