Mijn favorieten

Een taxatierapport nodig? Bel Vita Wonen.

Een taxatie kan je nodig hebben voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je een hypotheek wilt afsluiten, bij het verhogen of sluiten van een (tweede) hypotheek, als waardebepaling of bij splitsing van onroerend goed vanwege een echtscheiding. Ook in opdracht van banken, notarissen, advocaten en boekhoud- en accountantskantoren verrichten wij taxaties.
 
Waardepijlers
Waar beoordeelt Vita Wonen op? Allereerst op de interne factoren, zoals het niveau van onderhoud, constructie en kwaliteit van materialen, inhoud, oppervlakte, functionaliteit, indeling, isolatie en/ of duurzame maatregelen en de staat van onderhoud van eventuele bijgebouwen, tuin, balkon of terras.
Ook externe factoren hebben een belangrijke rol; zoals plaats en wijk, omgevingsfactoren (bijv. bestemmingsplannen, bereikbaarheid, e.d.) en juridische zaken die op het perceel of de woning rusten. De uiteindelijke beoordeling staat zwart op wit in het taxatierapport.
 
100% Acceptatie
Wij zijn geregistreerd bij de stichting Vastgoedcert en zijn aangesloten bij zowel het NWWI als de TaxateursUnie. Daarmee voldoen we aan ALLE huidige eisen die banken en verzekeraars stellen aan taxatierapporten.
 
Heb je de taxatie voor een hypotheek nodig?
Wij brengen je in contact met een goede hypotheekadviseur voor een helder adviesgesprek en die samen met jou naar de best passende hypotheek zoekt.
 

Taxtierapport nodig? Bel Vita Wonen.

Wij verzorgen een taxatierapport van uw (nieuwe) woning voor € 525,00 inclusief validatie, kadasterkosten en btw.

Bel Vita Wonen voor de taxatie van uw (nieuwe) woning.