Mijn favorieten

De aankoop en financiering van uw nieuwe woning.

Een woning kopen is niet alledaags. Het is één van de meest waardevolle aankopen in je leven. De verkoopmakelaar behartigt niet jouw belangen, maar die van de verkoper. De aankoopmakelaar behartigt alleen jouw belangen. Vita Wonen is JOUW makelaar als je een huis wilt kopen.
 
Makelaar. Inspecteur. En vakman.
Heb je je ideale huis al gevonden? Of ben je nog op zoek? Samen met jou zoeken we naar een woning die past binnen jouw wensenpakket en budget. Zie je een woning die je aanspreekt, dan regelen wij snel een bezichtiging voor je. Vervolgens doet onze makelaar de opname van de woning. Als er gebreken zijn, dan meldt hij dat meteen. Uiteraard controleert hij ook andere relevante zaken zoals bestemmingsplan, akte van levering, etc. Ook berekenen we of de vraagprijs wel reëel is. Met deze informatie starten we de onderhandelingen.
 
De koopovereenkomst
Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stelt de verkopende makelaar een koopovereenkomst op. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden opgenomen. Wij controleren de koopovereenkomst vervolgens op juistheid. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heb je nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin je alsnog van de aankoop kunt afzien.
 
Naar de notaris
Voordat je naar de notaris gaat, heb je als koper het recht de woning te inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is achtergelaten. Wij begeleiden je bij deze inspectie en nemen samen de meterstanden op. Daarna gaan wij met je mee naar de notaris. Je bent namelijk pas officieel eigenaar van de woning als je de akte van levering bij de notaris hebt ondertekend en deze is ingeschreven bij het Kadaster.
 
Hypotheekadvies en verzekeringen
Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Denk aan de financiële haalbaarheid, verzekeringen, etc. Wij zorgen ervoor dat je zo bij een gecertificeerde hypotheekadviseur kunt aanschuiven. Binnen no-time ligt er een gedegen financieel advies voor je op tafel.
 

Woning kopen?

Maak nu een afspraak op 0513 617050 of info@vitawonen.nl en dit enthousiaste team staat voor u klaar bij de aankoop van uw nieuwe woning!
Dit enthousiaste team helpt bij de aankoop van uw nieuwe woning